עוגיות שיבולת שועל וקינמון


עוגיות קלות יחסית להכנה, המרכיבים איכותיים ובריאים. השילוב של שיבולת השועל העשירה בסיבים תזונתיים במתכון, מוסיף גם בריאות וגם מרקם מעולה והתוצאה, עוגיות פריכות וטעימות. הולכות נהדר עם תה או קפה 
תהנו:)


מרכיבים (כ-25 עוגיות גדולות):
1 כוס שיבולת שועל טחונה לקמח 
2 כוסות קמח מלא 
1 כפית גדושה קינמון
4 כפות שמן זרעי ענבים/זית 
1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר
1 כפית שטוחה סודה לשתיה
1/2 כוס סירופ מייפל אמיתי 
1/2 כוס טחינה גולמית
1 כפית תמצית וניל אמיתית

הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות, מערבבים את כל המצרכים לבצק אחיד. יוצרים עוגיות שטוחות ואופים כ-30 דקות.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

קקאו, שוקולד ומה שביניהם..

כדורי אורז ממולאים בירקות