ספגטי (מאורז מלא) ברוטב בולונז טופו
ספגטי (מאורז מלא) ברוטב בולונז טופו
המנה הזו נמצאת אצלנו על השולחן כל שבוע, לפחות פעם אחת. היא טעימה מאוד,מכילה חלבון מלא, קלה להכנה ונטולת גלוטן. גם בת הכמעט שנתיים אוכלת אותה בהנאה :)
אז מה צריך?
1 חבילת ספגטי מאורז מלא( אני אוהבת את של ״joy”)
לרוטב:
3 עגבניות בינוניות
1 כף שמן
4 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
7 עלי בזיליקום טרי
1 שן שום
1 כפית סוכר קוקוס
1 בצל קצוץ
1 חבילת טופו מפוררת ( מפוררים בעזרת הידיים)
מלח, פלפל שחור
הכנה:
מכינים את הספגטי ע״פ ההוראות המופיעות על גבי האריזה.
הרוטב:
טוחנים את כל המרכיבים, מלבד הטופו והבצל, במעבד מזון (אני טחנתי בבלנדר מוט)
מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הרוטב ואת הטופו המפורר ומערבבים .
מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה 10 דקות ( אם סמיך מידי מוסיפים מים).
מערבבים ומתקנים תיבול.
בתיאבון:)
המנה הזו נמצאת אצלנו על השולחן כל שבוע, לפחות פעם אחת. היא טעימה מאוד,מכילה חלבון מלא, קלה להכנה ונטולת גלוטן. גם בת הכמעט שנתיים אוכלת אותה בהנאה :)
אז מה צריך?
1 חבילת ספגטי מאורז מלא( אני אוהבת את של ״joy”)
לרוטב:
3 עגבניות בינוניות
1 כף שמן
4 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
7 עלי בזיליקום טרי
1 שן שום
1 כפית סוכר קוקוס
1 בצל קצוץ
1 חבילת טופו מפוררת ( מפוררים בעזרת הידיים)
מלח, פלפל שחור
הכנה:
מכינים את הספגטי ע״פ ההוראות המופיעות על גבי האריזה.
הרוטב:
טוחנים את כל המרכיבים, מלבד הטופו והבצל, במעבד מזון (אני טחנתי בבלנדר מוט)
מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הרוטב ואת הטופו המפורר ומערבבים .
מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה 10 דקות ( אם סמיך מידי מוסיפים מים).
מערבבים ומתקנים תיבול.
בתיאבון:)
תגובות
הוסף רשומת תגובה